Price: $59.99 - $49.99
(as of Aug 08,2022 01:50:36 UTC – Details)


Product Description

patio swing cover,resistant uvpatio swing cover,resistant uv

OUTDOOR PATIO SWING FURNITURE COVER

Gdnbb, a profession establishment, believes in fusing art fashion into trendy lifestyle products. Armed with its own In-house design team, Gdnbb offers to its customers refreshing and intentional specified designs.

Gdnbb Service:

Quality and service-oriented.Our products support 30 days free return and exchange. This way you have no worries.

Oh My God! Do You Want Your Outdoor Swing To Be Like This?

Oh my God! Do you want your swing to be like this?Oh my God! Do you want your swing to be like this?

If your patio swing becomes like this. I believe you will be very heartbroken. Because the garden swing is exposed to the outside for a long time. After natural factors such as rain, snow, sun, dust, etc. Over time, it will slowly corrode. This becomes the case. I believe you do not want this to happen.

waterproof, snowproof, windproof, dustproof, sunscreen...waterproof, snowproof, windproof, dustproof, sunscreen...

heavy duty swing cover

heavy duty swing cover

porch swing cover

porch swing cover

swing covers for outdoor furniture,outdoor swing cover

swing covers for outdoor furniture,outdoor swing cover

Waterproof Patio Swing Cover

Waterproof Patio Swing Cover

Two metal zippers:

Long lasting.There is a zipper on both sides of the front of the garden swing cover. It is convenient for you to install and disassemble.

Polypropylene drawstring :

Light texture. Acid and alkali resistance, abrasion resistance, durability, mildew resistance, etc.Good toughness, high tensile and compressive strength.Each zipper has two drawstrings. It is convenient for you to fix the Waterproof Patio Swing Cover.

4 corners fixed buckle

The four corners of the outdoor swing cover are designed with fixed buckles. When there is a strong wind like this. It can be tied to the patio swing foot. It plays a good role in fixing your swing cover. Prevent your swing cover from being blown away by the wind.

Outdoor Swing cover bottom:

Our drawstring is looped around the bottom.It can be tightened. In this way, you can cover the swing cover firmly on the swing.prevent the coverfrom being blown away by the wind.

3 Seat swing cover3 Seat swing cover

3 Seat garden swing cover

Note 1 : Our garden swing cover is suitable for a 3-seater swing. The specific is based on the size of your swing.Please check your Patio and porch Swing dimensions for proper fit before purchasing.Be sure to choose a suitable waterproof swing cover.

Our Outdoor swing cover. Not only can it be used on a swing. It can also be used to protect wood and other furniture. As long as the size is right. Waiting for you to explore.

Package List

1 x outdoor 3 person swing cover(Does not include swing)

patio glider cover

patio glider cover

outdoor glider cover

outdoor glider cover

outdoor glider cover

outdoor glider cover

Questions & Answers

Questions 1 : How does this tie down?

Answers 1 : You only need to put the patio swing cover on the swing. Close the zipper. Just attach the drawstring to the swing leg.

Questions 2 : Does this have a zipper on both sides, so you can leave the cover on and fold it back?

Answers 2 : Yes. It can.

Questions 3 : Those who use swings on the grass. If the swing is used on the grass, will this cause the grass to die?

Answers 3 : No . You can do it when it is not raining. Open the zippers on both sides. Fold back the front cover. Keep the grass getting plenty of sunlight. At the same time, you can water the grass. very convenient. The vitality of grass is very tenacious.

Questions & Answers

Questions 4 : Can the swing cover be firmly fixed on the swing?

Answers 4 : Yes. It can. The drawstring at the bottom of the outdoor swing cover is designed to wrap around. You install the patio swing cover. The drawstring is tightened. Then fasten the drawstring firmly to the swing leg.

Questions 5 : What size swing can it be used on?

Answers 5 : The size of the waterproof swing cover is 88 inches * 60 inches * 72 inches. Anything smaller than this size can be used.

Questions 6 : Does it cover all four sides?

Answers 6 : Yes. It uses a full coverage design. The windproof swing covers all 4 sides.

Questions & Answers

Questions 7 : Do it protect from snow ?

Answers 7 : Yes. It is of course snow-proof. At the same time it waterproof windproof dustproof waits.

Questions 8 : The photo shows it opened in the front. Can it be opened on the side as well as on the back?

Answers 8 : No. Only the front can be opened.

1,OUTDOOR SWING COVER MATERIAL: 420D oxford fabric has strong toughness, We carry out thickening treatment. Tear resistance and durability are stronger. The swing cover interior is coated with white anti-ultraviolet treatment. It can effectively block 80% of the external ultraviolet rays and harmful optical fibers.It is the same as the parasol we usually use. It can shading, sunscreen, radiation protection, waterproof,snow and so on. Provide high protection for your Patio Swing .
2,PORCH SWING COVER FEATURES :Waterproof swing covers Full coverage design avoids the exposure of furniture in the sun. helps to extend the life of your Patio swing. There are adjustable drawstring on swing cover’s two sides.4 corners fixed buckle.Our drawstring is looped around the bottom. In this way, you can cover the swing cover firmly on the swing.prevent the coverfrom being blown away by the wind. 2 front zippers design。It is convenient for you to install and disassemble.
3,THE TRIPLE SEATER SWINGS COVER IS VERSATILITY: what can it bring you? In summer, it can protect against sun, rain and moisture. Prevent falling leaves in autumn. Anti-dust. Windproof.bird droppings. It can prevent snow in winter. Anti-frost and so on. Comprehensive protection for your furniture from the harsh environment. At the same time, it can also be used to protect other furniture and things that suit it in the yard. Because heavy duty swing cover size is large enough.
4,SWING COVERS FOR OUTDOOR FURNITURE SIZE: 87″ L x 60″ W x 72″ H,suitable for 3-Seater patio swing .The porch swing cover helps to extend the life of your backyard swing.The zipper seal design can better protect your swing ,but also easy to disassemble.Please check your Patio and porch Swing dimensions for proper fit before purchasing.
5,OUTSIDE FURNITURE COVER CLEAN AND STORAGE: You can rinse porch swing cover with water or wipe with a damp clothand let swing covers for outdoor furniture dry in the sun.This kind of swing cover is easy to put on and take off,and great for offering indoor or outdoor protection.The swing covers for outdoor furniture can be easily folded and we provide a storage bag for space-saving storage.